Personlig Utvecklings Coach

Astrolog

Metafysiker

Vägledning för ett bättre liv...

Personlig Utveckling

"Tidpunkten en individ är född är ett unikt tillfälle i tid och rum där individen laddas med de energier som omger det ögonblicket och platsen man födds på. Dessa energier blir vår livsplan och formar vår karaktär och våra liv." 

 

- Andrea Rönnberg

Utforska

DITT LIV.

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Födelsehoroskopet är ditt personliga avtryck. Det innehåller unik information om dig själv baserat på positioneringen av solen, månen och de andra himmelska kropparna vid tidpunkten för din födelse.

 

Astrologi är läran om den mänskliga naturen, en gammal visdom och ett universellt språk. Det är ett kraftfullt verktyg som kan hjälpa oss att lösa vårt livs puzzel och finna mening bakom våra livserfarenheter."

 

Kunskaper och insikter som utökar  ditt medvetande och omvandlar ditt liv. 

”Jag känner Andrea sedan många år och är glad att ge mitt vittnesbörd om hennes kärlek och fascination för den mänskliga naturen, den mystiska och andliga sidan av livet. Andreas passion för att hjälpa andra till självförvandling är något obeskrivligt! Hon har förmågan att nå ens själ. Arbetet hon gjorde med horoskopen av hela min familj var något fantastiskt. Jag rekommenderar helhjärtat hennes tjänster och är säker på att du inte kommer att ångra."

 

Maximiliana Oliver

Spanien

 

 

"

"

Jag träffade Andrea genom en vän vid en tidpunkt då jag gick igenom en svår tid i mitt liv. Familjekonflikter, hälsoproblem, tvivel om mitt yrke... jag hade många rädslor som störde mig vilket hon hjälpte mig att övervinna genom astrologi och vägledning som ledde mig framåt. Hon hörde mig med tålamod och respekt, uppmuntrade mig och idag känner jag mig mycket säkrare tack vare det stöd hon gav mig! Hon är duktig och professionell.

 

Sylvia Månsson

Sverige

"

Jag har haft Andrea som coach. Vårt samarbete var under en kort tid men det kändes mycket välbekant och det var så effektivt som jag kunde önska. Jag upplevde Andrea som engagerad, kunnig och en coach med tålamod. Jag vet att detta kommer att förbli så i framtiden och därför rekommenderar jag henne gärna till alla som letar efter en coach att arbeta med.

 

Henny 

Nederländerna

 

 

 

Hantera utmaningar och ta vara på möjligheter
 
  • Eftersträvar du att förstå dig själv bättre?

 

  • Känner du att du har kommit fast i livet?

 

  • Går du igenom en kris i någon form?

 

  • Känner du dig ouppfylld i din karriär?

 

  • Undrar du om ditt livssyfte eller livsväg?

 

  • Är du nyfiken på att utforska dina medfödda talanger och förmågor?

 

  • Upplever du svårigheter i en specifik relation?

 

  • Är du i sökande efter din egen andlighet? 

PERSONLIG UTVECKLING

 

"Mitt arbete är att bana vägen för ditt eget utforskande, bidra med ökad medvetenhet och kännedom om dig själv, dina livs utmaningar samt hur denna kunskap kan bäst integreras och användas i din karriär, dina relationer och ditt liv som helhet."

 

"Det är väldigt spännande hur Andrea bidrar till att utveckla andra genom sin kunskap av astrologi. Jag kämpade för att utvecklas i mitt yrkesliv och fick mycket bra hjälp från henne. Jag fick bra råd och vägledning vilket hjälpte mig att gå i en helt ny riktning i min karriär. Det är också fint att se hennes engagemang för att säkerställa att varje person ska känna sig viktig! Jag hoppas att du får en chans att träffa henne och uppleva det själv." 

 

Zümrüt W. 

Turkiet

"

Hej Andrea! Det är Greer .... ville bara tacka så mycket igen för idag ... den mängd frid det gav mig är så underbar och jag uppskattar att du hjälper mig att uppnå det. Tack för att du delar din passion och talang med andra för att hjälpa dem att få bättre förståelse för sig själva och livet ... det gör verkligen en skillnad.

 

Greer B.

USA

Healing av själen

Expansion av medvetandet

"Det är ett nöje för mig att uttrycka min högsta beundran för de talanger och extraordinära gåvor av vision och profetisk tolkning som Andrea Rönnberg besitter. Jag har haft förmånen att lära astrologi och astrologiska tekniker till tusentals studenter under de senaste 50 åren och i alla dessa år har jag aldrig haft förmånen att arbeta med någon så begåvad, intuitiv och insiktsfull som Andrea. Hon besitter alla kännetecken av en utmärkt astrolog. Det är min ödmjuka tro att hon kommer att beröra många människors liv med sin kärlek, vishet, vägledning och astrologiska talanger. Om du har tur nog att ha ett möte med henne, kommer du att upptäcka hur begåvad hon är.” 

 

 

Ron Watson

Astrolog, lärare i astrologi & författaren till böckerna:

"The Greatest Story Never Told" och  "The Cosmic Key to Astrological Predictions". 

Florida

USA

"

"Andrea Rönnberg är en mycket högkvalificerad livscoach som förkroppsligar en mycket akut förmåga att komma till kärnan i hennes klienters problem. Hon får en att känna sig speciell, viktig och lyssnat på och har obegränsat tålamod och respekt för den mänskliga naturen. Hon hjälper sina klienter att få en djupare förståelse för sig själva samtidigt som hon vägleder dem till att finna egna lösningar och svar. Jag kan rekommendera henne utan några reservationer." 

 

Robert Najemy
Författare och Livscoaching tränare
www.armonikzoi.com
Grekland

 

 

"

"Jag känner mig välsignad att ha haft Andrea som coach. Hon är begåvad med alla de kvaliteterna som man söker i en livscoach. En utmärkt lyssnare med vänlighet, medkänsla och framför allt icke dömande. Andrea har hjälpt mig att lösa ett känslomässig problem som tyngde mig under en ganska lång tid. Efter våra sessioner och med hennes kärleksfulla och intuitiva stöd kändes det som en börda hade lyfts bort från mig. Dessutom har hon generöst givit mig redskapen för att hantera framtida emotionella utmaningar. Hon är en person med ett genuint intresse för att hjälpa andra och jag rekommenderar henne gärna. " 

 

Katerina Filippidou

Greece

"

Jag fann mina sessioner med Andrea väldigt gynnsamma och stödjande. Hon visade fokus, uppmärksamhet och stöd som gjorde det möjligt för mig att vara öppen och fortfarande dyka djupt in i områden som var utmanande för mig. Hennes insikter och vägledning hjälpte mig finna riktning, klarhet och perspektiv och att fortsätta mitt arbete med min personliga utveckling. Hennes generositet och förmåga att förstå de underliggande frågorna var imponerande. Hon har varit väldigt bra att jobba med.

 

Zoi  

London

"Jag har länge funderat över meningen med livet, vem jag är och om jag är på rätt väg. På en mässa träffade jag Andrea som  med sina goda kunskaper i astrologi , sitt engagemang och sin entusiasm gav mig svar på det jag sökte. Jag visste inte att man kan utläsa så mycket ur ett horoskop. Jag är så nöjd och kan varmt rekommendera henne. Du kommer inte att bli besviken.

 

Lena Winberg

Nässjö

​© 2016 AndreaRonnberg.com