Personlig Utvecklings Coach

Astrolog

Metafysiker

Vägledning för ett bättre liv...

Om Andrea

 

Om du önskar någon som lyssnar med medkänsla och guidar med mildhet är Andrea ett bra val. Hon gör ett vackert jobb och är mycket skicklig i att hjälpa människor komma i kontakt med sin egen personliga kraft, förvandla sina liv och hitta balans. Jag gynnades mycket av mina sessioner med henne och rekommenderar henne starkt till människor över hela världen! "

 

Ameenah Rashid

USA

Andrea Rönnberg arbetar för människors utveckling som personlig utvecklings coach, astrolog och metafysiker. Hon kombinerar coaching med astrologiskt arbete och vägleder sina klienter mot ökad medvetenhet och kännedom om sig själv, sina personliga problem och livscykler.

 

Andreas intresse för den psykologiska och metafysiska sidan av livet började i mycket ung ålder. Driven av en djup önskan att lära känna och förstå sig själv, livet och universum runt omkring henne, drog hon sig till böcker inom alla ämnen som rör psykologi, metafysik och andlighet. Däribland reinkarnation, österländsk mysticism, meditation, drömsymbolik och drömtolkning, tarot symbolism, numerologi och astrologi. 

 

Vid 38 års ålder en karriärkris förändrade hennes kurs och satte henne på vägen till hennes nuvarande arbete.

 

Hennes arbete är baserat på personliga erfarenheter och över 25 års utforskningar inom områdena psykologi, metafysik och andlighet. Hon är certifierad Life Coach och Astrolog och är utbildad inom Psykosyntes, EFT (Emotional Freedom Therapy) och Konflikthantering. Vidare är hon självlärd inom Numerologi och Tarot. 

 

Andrea håller föreläsningar, workshops och privata konsultationer med klienter. Hon undervisar grundläggande och avancerade kurser i astrologi och delar med sig av sina kunskaper på ett entusiastiskt och inspirerande sätt. Hon är flytande på fyra språk: Portugisiska (modersmål), Svenska, Engelska och Spanska.

 

Andrea bor i Sverige men arbetar internationellt med privata konsultationer, föreläsningar och undervisning.

 

Du föddes av en anledning. Livet har ett syfte för var och en av oss. Och även om livet ibland kan vara utmanande, är min fasta övertygelse att alla våra erfarenheter, inklusive de svåraste, bär med sig en gåva vilket med tiden vi kommer att kunna se, förstå, och integrera i vårt lärande.

 

- Andrea Rönnberg

"

​© 2016 AndreaRonnberg.com